Добродојдовте

Добродојдовте на Brownfield порталот

Браунфилд порталот е составен дел од Invest North Macedonia.

Повеќе »

Полошки регионЈугозападен регионПелагониски регионВардарски регионЈугоисточен регионИсточен регионСевероисточен регионСкопски регион

Последно регистрирани објекти

РегионОпштинаОбјект
Скопски регионКисела ВодаOzonair dooel
Пелагониски регионБитолаДеловен простор, хала и административни простории
Југозападен регионОхридЕвергрин Енерџи Доо
Пелагониски регионБитолаПроизводствени хали и земјиште

Регистрирај се

Повеќе »

Пребарувај

Повеќе »

Помош

Повеќе »