Помош

ЧПП

Што претставува Brownfield порталот

Brownfield порталот претставува дата база на расположливи производствени и деловни капацитети кои претходно биле користени, а се во сопственост на комерцијалните банки или приватна сопственост. Наменет е за користење од страна на домашни и странски инвеститори.

 

Како да се регистрирам во Brownfield базата

За да може вашиот објект да биде прикажа во базата на податоци, потребно е истиот да го регистрирате. Регистрацијата се врши преку онлајн формулар на овој линк. По регистрацијата, вашиот објект ќе биде разгледан од администраторот на порталот по што ќе бидете контактирани за верификација на огласот. После потврдата објектот ќе биде објавен на порталот.

 

Дали регистрирањето е бесплатно

Регистрирањето во Brownfield базата е бесплатно.

 

Колку време ќе стои објектот на порталот

Објектот ќе стои се додека го издавата или продавате. Нашата служба ќе ве контактира на секои три месеци за проверка на состојбата на огласот. Доколку објектот во меѓувреме биде издаден или продаден, истиот ќе биде отстранет од порталот.

 

Што доколку имам прашање или проблем околку користењето на порталот

Доколку имате прашања или проблеми со функционалноста на страницата, контактирајте нѐ на е-адресата: [email protected]