Добредојдовте на Brownfield порталот

Brownfield порталот е составен дел од Invest North Macedonia

Повеќе »

Полошки регионЈугозападен регионПелагониски регионВардарски регионЈугоисточен регионИсточен регионСевероисточен регионСкопски регион

Последно регистрирани објекти

РегионОпштинаОбјект
Источен регионКочаниПродажба на градежно изградено земјиште во индустриска зона Кочани
Полошки регионВрапчиштеДеловен објект - Гостивар
Полошки регионГостиварRest
Југозападен регионСтругаDeloven prostor od 700m2 na 2 sprata, i private parking od 400m2.
Југоисточен регионБогданциНа влезот во Стојаково, се издава објект од 350 метри квадратни. Објектот може да служи за отворање на нова фабрика или како магазин.

Регистрирај се

Повеќе »

Пребарувај

Повеќе »