Ѓорче Петров

Локација на мапа
Скопски регион
Скопски регион

Ѓорче Петров
Ѓорче Петров
Листа на објекти во Ѓорче Петров
Назив на објект Површина Намена
Деловен објект Стопански двор
Магацин
1700 m2 Изнајмување