Струга

Локација на мапа
Југозападен регион
Југозападен регион

Струга
Струга
Листа на објекти во Струга
Назив на објект Површина Намена
Deloven prostor od 700m2 na 2 sprata, i private parking od 400m2.
Фабрика
700 m2 Изнајмување или продажба
Deloven prostor od 700m2 na 2 sprata, i private parking od 400m2.
Фабрика
700 m2 Изнајмување