Гази Баба

Локација на мапа
Скопски регион
Скопски регион

Гази Баба
Гази Баба
Листа на објекти во Гази Баба
Назив на објект Површина Намена
Деловен објект - Малиот Принц
Деловен објект
2500 m2 Изнајмување