Кисела Вода

Локација на мапа
Скопски регион
Скопски регион

Кисела Вода
Кисела Вода
Листа на објекти во Кисела Вода
Назив на објект Површина Намена
Озон Аир Дооел
Хала
5800 m2 Изнајмување
Деловен простор
Канцелации
25 m2 Продажба
Индустриски комплекс Охис
Хала
8000 m2 Изнајмување
Охис 2
Деловен објект
8514 m2 Изнајмување