Делчево

Локација на мапа
Источен регион
Источен регион

Делчево
Делчево
Листа на објекти во Делчево
Назив на објект Површина Намена
Деловен објект - Фротирка компани
Деловен објект
8558 m2 Изнајмување или продажба
Деловен објект - Кожара
Хала
6679 m2 Изнајмување или продажба