Карпош

Локација на мапа
Скопски регион
Скопски регион

Карпош
Карпош
Листа на објекти во Карпош
Назив на објект Површина Намена
Деловен простор
Деловен објект
262 m2 Продажба
Деловен објект - графички центар
Деловен објект
1751 m2 Продажба