Центар

Локација на мапа
Скопски регион
Скопски регион

Центар
Центар
Листа на објекти во Центар
Назив на објект Површина Намена
Деловен простор
Деловен објект
81 m2 Продажба
Деловен простор позади Универзална сала
Деловен објект
143 m2 Продажба