Ресен

Локација на мапа
Пелагониски регион
Пелагониски регион

Ресен
Ресен
Листа на објекти во Ресен
Назив на објект Површина Намена
Продажба на одмoралиште
Друго
19431 m2 Продажба
Индустриски комплекс Димитар Влахов
Фабрика
30000 m2 Продажба