Илинден

Локација на мапа
Скопски регион
Скопски регион

Илинден
Илинден
Листа на објекти во Илинден
Назив на објект Површина Намена
Деловен објект
Деловен објект
14000 m2 Изнајмување
Земјиште - деловен објект Трница
Градежна парцела
76000 m2 Изнајмување или продажба