Welcome

Welcome to Brownfield Portal

Read more »

PoloskiSouthwestPelagoniskiVardarSoutheastEastNortheastSkopje

Latest registered objects

RegionMunicipalityObject
EastKocaniПродажба на градежно изградено земјиште во индустриска зона Кочани
PoloskiVrapcisteДеловен објект - Гостивар
PoloskiGostivarRest
SouthwestStrugaDeloven prostor od 700m2 na 2 sprata, i private parking od 400m2.
SoutheastBogdanciНа влезот во Стојаково, се издава објект од 350 метри квадратни. Објектот може да служи за отворање на нова фабрика или како магазин.